Ecco vinterstøvler

Ecco vinterstøvler

Ecco Snowride støvler fås både til piger og drenge i alle aldre og mange forskellige farver. Derudover er støvlerne med velcro, så de er nemme at tage på og af, og desuden beskytter de selvfølgelig fødderne mod vand og sne. Ecco Snowride er det oplagte valg af vinterstøvler til børn.

Ecco Snowboarder
Ecco Snowboarder er en fantastisk vinterstøvle. Der findes mange forskellige modeller inden for denne serie. Man kan både få med velcro og snørebånd afhængigt af, hvor gammelt ens barn er. Desuden er Ecco vinterstøvler af fantastisk pasform og de kan holde til lidt af hvert, så støvlerne ikke skal skiftes ud efter en sæson.

Tøfler
På regnfulde efterårsdage og kolde vinterdage er det ikke noget bedre end at komme hjem og stikke fødderne ned i et par lækre tøfler. Ecco tøfler kan have mange forskellige designs, og man kan selvfølgelig få dem til både mænd, kvinder og børn. Tøfler er med til at holde fødderne dejlig varme, så man kan føle sig godt tilpas på selv triste regnvejrsdage.

Ecco Xpedition.
Denne serie kan fås i mange forskellige modeller til både mænd, kvinder og børn. Ecco Xpedition er en udendørs støvle/sko, som er meget praktisk anlagt og slidstærk. Den kan både fås med snører og velcro, så selv de små kan være med. Desuden er den lavet af fantastiske materialer, så du er sikret fantastisk pasform, og en sko der kan holde i flere år.